Byggvask

Grundig rengjøring av nybygg og renoverte lokaler

Etter en bygge- eller renoveringsprosess er det viktig med en grundig rengjøring for å sikre at de nye lokalene er klare for bruk. Tiger Service tilbyr omfattende byggvasktjenester som sikrer at ditt nybygg eller renoverte lokale fremstår i topp stand, klar til innflytting og bruk.

Byggestøv og andre partikler samler seg raskt under bygging og renovering, ofte på uventede steder. En grundig rengjøring er kritisk for å fjerne byggestøv og partikler, noe som sikrer et rent og sunt miljø. Det er også viktig for å forberede overflatene for videre arbeid, som malerarbeid, ved å fjerne skitt som kan hindre sluttføringen av detaljert arbeid.

Hos Tiger Service tilpasses byggvasken til byggeprosessens behov og dine spesifikke krav. Vi starter med en grovvask som effektivt fjerner byggestøv og skitt fra alle flater, noe som letter håndverkernes arbeid og øker trivselen under de siste fasene av prosjektet. Når byggeprosessen er ferdig, utfører vi en detaljert finvask for å sikre at alt er plettfritt før lokalene tas i bruk.

Dette inkluderer rengjøring av kjøkken både utvendig og innvendig, samt en komplett rengjøring av bad og baderomsmøbler, inkludert dusjvegger, fliser og toalett. Vi vasker også vinduer både innvendig og utvendig, dørflater og håndtak, samt lysbrytere og kontakter. Alle gulv og lister får en grundig vask for å sikre at de er fri for skitt og støv.

Fra byggeplass til nøkkelklart for overlevering

Grovvasken utføres for å fjerne byggestøv og større skitt fra alle overflater, noe som gjør det lettere for håndverkere å fullføre sine oppgaver og identifisere eventuelle småfeil.

Finvasken tar for seg en grundig og detaljert rengjøring av alle flater, inkludert kjøkken, bad, vinduer, og dører, for å sikre at lokalene er helt rene og klare til bruk.

Ja, vi bruker miljøvennlige og bærekraftige rengjøringsmidler så langt det er mulig, og tilpasser etter behov for eksempel i forbindelse med Miljøfyrtårn-krav. Dette bidrar til å beskytte både miljøet og brukerne av lokalene, samtidig som det sikrer effektiv rengjøring uten å skade overflater eller materialer.

Typen byggvask avhenger av prosjektets omfang og hvilke materialer og overflater som finnes i bygget. Tiger Service tilbyr tilpassede løsninger basert på en grundig vurdering av dine spesifikke behov. Vi anbefaler at du booker en befaring med oss, så kan vi gi råd om den mest effektive tilnærmingen for ditt prosjekt.

Få en uforpliktende befaring på
byggvask for din bedrift

Gjør som andre bedrifter i Ullensaker har gjort i flere tiår
– få renholdet utført av Tiger Service

Godkjent renholdsbedrift

20+ års bransjeerfaring

Lokal bedrift

Om Tiger Service

Tiger Service har renholdskunder i bedriftsmarkedet som har brukt våre tjenester i Jessheim og Ullensaker i over 20 år.

Vi er lokale, opptrer ryddig, og alle våre ansatte har tarifflønn, krav på sykepenger og forsikring.